para pengikut

Tuesday, September 25, 2012

Kemana FB,Twitter awak?

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Bukan enchik tiada facebook mahupun twitter, enchik ada. Jangan gelar pula enchik ni buta laman sosial ya. Cuma buat masa sekarang enchik lebih senang untuk tidak menggunakan dua laman sosial tersebut. Bukan masanya. Belum masanya untuk mengaktifkan semula. Ahaa, enchik deactivatekan facebook dan twitter. Mengapa? Masalah peribadi mungkin. Tindakan kurang bijak? tindakan keanak-anakkan?. Ya katala apa sahaja, tapi ini yang perlu enchik lakukan untuk melupakan hal yang berlaku secara tiba-tiba.

Enchik perlu mulakan hidup baru. Fokus kepada benda dan perkara baru. 

Nanti sesudah segalanya selesai, enchik aktifkan kembali facebook dan twitter enchik. Dan kita jumpa di sana la nanti.


Sumber Google.com


: )

p/s : Tapi akaun tagged masih aktif ya....

11 comments:

  1. kdg2 dua2 bnde ni adalah penyebab kekurangan prestasi kerja...ahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju....

      tak mustahil sebab, di UPM , FB, TWITTER, YOUTUBE diblocked dari jam 8 pagi-12 tghari!

      Delete
  2. saya ada dua2 atas urusan kerja, tapi dua2 saya tak suka... paling anti kalau keluar dengan kawan-kawan, mereka lebih rela tatap skrin selfon dari muka saya hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ada sebab mengapa mereka menatap skrin selfon berbanding wajah anda..

      anda perlu menanggalkan topeng opera cina itu mungkin?

      :P

      Delete
  3. Fb aku ada. Everyday still login tapi dah jarang update apa2. Ada la sesekali bertegur sapa ngan kwn2. Saje je aku nak buang masa berpeleseran kat situ. Tp dah tak kemaruk cam dulu. Haha!

    Twitter pulak, aku pernah sign in, tahun lepas kut. Tp tu je la skali aku bukak. Sbb aku godek2 tak paham satu mende. Last2 biarkan je lah. Ahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. MACAM enchik ini, enchik memang hantu twitter

      #twitterjaya katanya..

      nantila aktif semula

      Delete
  4. Replies
    1. enchik pun sama, tapi perlu rasanya untuk enchik menjauhkan dari dua-dua perkara tersebut.

      Delete
  5. owh!.....encik mcm masalah besar jer ni...sampai deactivatekan account.

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat macamana.
      bila hati menjadi sakit.
      perlu untuk pulih, dan bukan makan masa yang singkat

      mungkin ini alternatifnya..salah satu mungkin

      Delete
  6. Ever wanted to get free Twitter Followers?
    Did you know that you can get these ON AUTO-PILOT AND ABSOLUTELY FREE by using Like 4 Like?

    ReplyDelete

Ulasan.ulas ulas ulas ulas.